Στα ελληνικά

Οι ” κυνηγοί σπιτιών στην Πελ/σο” σας βοηθούν να αγοράσετε/ πουλήσετε ή να ενοικιάσετε σπίτια, διαμερίσματα ή και κομμάτια γης (οικόπεδα) στην Μεσσηνία. Δουλεύουμε με ένα μείγμα ελληνικής δημιουργικότητας και Ευρωπαϊκής δομής και εμπιστοσύνης. Μιλούμε Ελληνικά, Αγγλικά, Σουηδικά και Πολωνέζικα. ” κυνηγοί σπιτιών στην Πελ/σο”, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες είναι η καλύτερη σας επιλογή για γρήγορη και ασφαλή αγορά / πώληση ακινήτων.

find house peloponnese ellwira elias investΟνομάζομαι Ελβίρα Κοτόβσκα ( Elwira Kotowska) , γεννήθηκα στην Βαρσοβία της Πολωνίας και έζησα για 26 έτη στην Σουηδία. Κοσμοπολίτισσα στην καρδιά , αναζητώ συνεχώς νέους τρόπους ζωής. Εξειδικεύομαι στην διαχείριση έργου και στην ψηφιακή αγορά ( project management , digital marketing). O σύντροφός μου , Hλίας Γιούνσον ( Elias Johnsson) , γεννήθηκε στην Αθήνα και μετακόμισε στην Σουηδία σε ηλικία 4 ετών. Είναι επαγγελματίας διαχειριστής επιχείρησης και διαχειριστής εφαρμογών .

Το έτος 2015 , μετά τις διακοπές μας στην Πελοπόννησο, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στην Ελλάδα. Εξακολουθούμε μέχρι και σήμερα να συνεργαζόμαστε με τους Σουηδούς πελάτες μας, αλλά ξεκινήσαμε και 2 ιστοσελίδες: Husigrekland.se και Domwgrecji.pl ( που σημαίνει σπίτι στην Ελλάδα, στα Σουηδικά και στα Πολωνικά) , για όσους επιθυμούν να αγοράσουν, ναα χτίσουν ή να εκμισθώσουν την κατοικία τους στην Πελοπόννησο. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους στο εγχείρημα ” escape to Greece” ή με ένα επενδυτικό σχέδιο επίσης.

Θέλετε να πουλήσετε ή να εκμισθώσετε την κατοικία σας ? Εάν έχετε κατοικία στην περιοχή της Καλαμάτας ή του Ναυπλίου, θα χαρούμε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας παρέχουμε συμβουλές και μπορούμε να σας κάνουμε μια εκτίμηση της αγοράς, δωρεάν. Σας παρέχουμε ωραίες φωτογραφίες, σας αναβαθμίζουμε τις δικές σας φωτογραφίες, επίσης σας κάνουμε και την διακόσμηση, επισκεφθείτε την σελίδα της Ελβίρας : Nikon, Photography, Greece, Sweden.

Εργαζόμαστε συνεχώς για την προβολή μας στην Google και την διαφήμιση μας στην Σουηδία για αγοραπωλησίες στην Ελλάδα. Ενημερώστε μας περαιτέρω με πληροφορίες σχετικά με την κατοικία σας προς πώληση ή εκμίσθωση. Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα ή καλέστε μας :

Ενδιαφερόμαστε επίσης να έρθουμε σε επαφή με Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με διάφορες μορφές τουρισμού πχ: ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, εστίαση κλπ. Επικοινωνήστε μαζί μας και μοιραστείτε την επιχειρηματική σας ιδέα μαζί μας !